Chức danh/Vị trí: QA/QC staff

Chia sẽ:
avatar

Nguyễn Thị Ngọc Thọ

Ngày sinh: 12-01-1995

Giới tính: Nữ - Độc thân

Quốc gia: Viet Nam

Điện thoại: 0977427147

Địa chỉ: Trần Văn Dư, Quận Tân Bình, Hồ Chí Minh

Email: hands923@gmail.com

Thông tin nghề nghiệp
6 năm
Nhân viên
Đại học
English - Trung cấp
Nhân viên
Công nghệ thực phẩm, Kinh doanh / Bán hàng, QA / QC
Thỏa thuận
Bình Dương, Hồ Chí Minh, Đồng Nai
Nhân viên chính thức
02/01/2025
Mục tiêu nghề nghiệp

- Enjoy working in a competitive, dynamic and challenging working environment.

- Gain valuable practical knowledge, experiences, skills for my own career.

- Have a long attachment to the company to stabilize my later life.

Kinh nghiệm làm việc

- Usually chatting with foreigners by video calls skype.

- Working as a seller at NiNoMaxx in Thao Dien Vincom.

Trình độ học vấn và quá trình học tập

- I studied Food Technology at International University.

- Now, I have completed my thesis and I'm just waiting for defending.

- I have studied in a completely English environment, and thus I can read English documents, do teamwork, write reports and make a presentation by English well. 

- Besides that, I have a high responsibility, laboriousness, and ability to work in both teamwork and independence under high pressure so that I believe that this job is suitable for me.

- I hope that you may consider resume below and give me an opportunity to contribute to the ongoing of your company.

Kỹ năng chuyên môn

- I have studied in a completely English environment. Thus I’m good at specialized terms.

- During my internship, I did a research about extracting pectin from dragon fruit peels, which is used in food industry and cosmetic products.

- I have learned many specialized subjects such as Nutrition and Functional Food, Food Analysis, Dairy Product Technology... Therefore, I’m able to understand the definition and their roles of macronutrients, micronutrients, probiotic and prebiotic, and how to design a healthy diet. Besides that, I can also comprehend instruments and methods used in food analysis, main characteristics, components, microbiology and the process of milk and some dairy products, and identify sources of problems with unacceptable products.

- In my thesis, I develop a new product named Gac yogurt which I analyze the effects of the fortification of Gac arils on both bioactive and microbial characteristics of yogurt. After making the product, many tests are conducted such as protein, lipid, antioxidant activity, total phenolic content analysis, viable count cells...

...

WORKBANK.VN - Ngân hàng việc làm trực tuyến hàng đầu Việt Nam, luôn cập nhật thông tin việc làm mới nhất trên toàn quốc, được thành lập năm 2008.

Giới thiệu
Thỏa thuận sử dụng
Quy chế hoạt động
Chính sách bảo mật thông tin
Cơ chế giải quyết tranh chấp

Liên hệ

Phone:
028.6264.9264 / 028.6264.9283
Mobile:
0913.49.71.71 - 0974.906.609
Email:
support@workbank.vn
Địa chỉ:
Xem bản đồ
Hợp tác đầu tư:
0983.852.025

Copyright © by WORKBANK.VN. All right reserved. Giấy tiếp nhận: 246/PTTH&TTĐT của Cục PTTH-TTĐT cấp ngày 7/11/2008.

Công Ty Cổ Phần Truyền Thông Phan Quang - GPKD: 0303685627 - Do Sở Kế hoạch và Đầu tư TP.HCM - Cấp ngày: 10/03/2005

Trụ sở: 343/42 Sư Vạn Hạnh, Phường 12, Quận 10, TP. HCM - Điện thoại: 028.6264.9264 - 028.6264.9283